Oski Collado’s Panorama art. Meet the artist

(Dutch post summary: Panorama Art by Oski Collado from 29 nov on show at Foodism)

foodism restaurant meditarrenean food - Amsterdam Westerpark - ArtVanaf 29 november exposeert Oski Collado speciaal voor de gasten van Foodism een selectie van acht vergezichten: Mar i Muntanya.

Oski Collado

Oski Collado (Barcelona, 1968) werkt al ruim 20 jaar als freelance fotograaf voor verschillende opdrachtgevers als Talpa, Architekten Cie en FNV. Hij fotografeert regelmatig in bladen als Oor, Quote en Esquire. In 2012 kwam zijn boek uit: 
15 minutes of fame. 
Hierin toont hij het resultaat van talloze opdrachten in de muziek-industrie. Sinds een aantal jaren werkt hij aan een vrije serie panorama’s van Europese landschappen.

Uitnodiging

Iedereen is welkom bij foodism om vanaf aanstaande vrijdag de expositie te komen bekijken, een drankje te drinken en elkaar en de fotograaf te ontmoeten. Tussen 17.30 en 18.00 vertelt de fotograaf over zijn visie en natuurlijk over de expositie ‘Mar i Muntanya’.

Art & Dine

Tijdens de hele expositie geldt voor elk panorama een speciale Foodism prijs van € 75,-. (Normaal is het werk € 109,-) We hebben ook een speciaal aanbod op de openingsdag: Koop een Panaroma en geniet van een gratis foodism diner!*

  • Datum: 29 november 2013
  • Tijd: 17.00 – 18.30 uur
  • Toegang: gratis & het welkomst drankje is van ons.

Als je ook gezellig bij ons wilt komen eten, kun je hier reserveren.

 

 

* foodism diner voucher voor thecookinlove-menu incl drankje twv €10,-

Comments are closed.