Foodism WK kijken

WK kijken!

Update: thank you for joining is in supporting the teams. We’ll remember a wonderful start of summer. We which our team good luck in the next European Championship. 

Update: WK kijken, aanstaande woensdag 9 juli : Nederland  versus Argentinië  (22.00 uur)  in actie bij Foodism, op groot scherm en met stadion geluid!

WK Kijken bij Foodism Nederland Argentina Holland Argentinië

Bij de Knock Out rondes waarin Nederland speelt, hebben we een speciaal voetbal menu. Gedurende de FIFA wereldkampioenschappen 2014 volgen we het team met meer dan culinaire belangstelling.

Ook tijdens de laatste vier Knock Out matches houden we het gezellig voor de gasten die speciaal voor het reguliere menu komen. Na 22.00 uur worden in ieder geval de Nederlandse en soms ook andere wedstrijden met geluid uitgezonden. Mocht er dus op de andere avonden enthousiast publiek zijn, en de overige gasten hebben er geen last van, dan schakelen we op verzoek de muziek om naar het voetbal commentaar.

De dagmenu’s passen we zoveel mogelijk aan de wedstrijd van de dag! Check hier dagelijks het speelschema van de thecookinlove. Reserveer hier een tafel met het beste uitzicht op het scherm.

Klik hieronder voor de data.  (Click read more for the supported matches)

Nog vier keer WK Kijken

Dinsdag 8 juli 2014, 22.00 uur Brazilië – Duitsland
Woensdag 9 juli 2014, 22.00 uur, Sao Paulo Nederland – Argentinië
Zaterdag 12 juli 2014, 22.00 uur, Brasilia Kleine Finale
Zondag 13 juli 2014, 21.00 uur, Rio de Janeiro Finale

 

Comments are closed.