Gouden gehaktbal

Gouden gehaktbal Telegraaf 2014 - Foodism goedkoop uit eten westerpark amsterdamWe zijn super trots dat één van onze gasten en buurvrouw Jennifer Brouwer dit weekend de Telegraaf Gouden Gehaktbal award 2014 heeft gewonnen.

Bestel de Gouden Gehaktbal bij de buren

Soms is het zo gezellig bij ons in het restaurant, dat foodism geen reserveringen meer aan kan nemen. We willen je helemaal niet teleur stellen. Daarom bevelen we hierbij ook de keuken van onze buurvrouw van de Hugo de Grootkade aan. Via thuisgehaald kookt Jennifer op verzoek voor Amsterdammers.

Gouden gehaktbal Telegraaf 2014 - Foodism goedkoop uit eten westerpark amsterdam Bekijk het wedstrijdverslag via de Telegraaf. Klik hiernaast.

Nieuw: Direct Reserveren

Om het reserveren bij foodism wat eenvoudiger te maken, werken we sinds kort samen met Quandoo.

Je kunt nu je reservering onmiddellijk bevestigd krijgen, voor de periode tussen 17.00 en 18.30 uur.

Comments are closed.